vrijdag 5 april 2013

Lente ...

Gaat het nu dan echt gebeuren? Die fijne lente waar iedereen zo enorm naar verlangt? Ik heb er in iedergeval enorme zin in ! Lekker zonder dikke sjaal en wanten naar buiten kunnen gaan en genieten van al het groen wat nu weer langzaam aan het komen is. Ik wacht het nog 2 weken af en dan ga ik los met het kopen van plantjes en bloemetjes om onze tuin weer gezellig te maken. Ik zie mezelf al weer helemaal zitten, lekker onder de veranda met het openhaardje aan, boekje erbij, drankje ernaast en genieten van het moois in de tuin.

Voor dibodee de webwinkel ben ik veel inspiratie aan het opdoen en spring dus ook van hak op de tak met alle gedachten. Soms gewoon te veel ideeën in mijn hoofd, maar wel fijn, zo borrelt alles omhoog en zet ik het netjes weg op papier. Het kan ook nog wel eens zo zijn bij mij dat ik pas na een half jaar met dat ene speciale idee aan de slag ga, omdat ik zo graag eerst het andere af wil hebben. Ach het houdt mij lekker bezig tot zelfs in mijn dromen toe. Zo droomde ik vorige week nog dat ik een zwarte "bollige" auto ging kopen zodat ik hem zelf kon bestickeren met witte stippen en her en der het vogeltje. Hij was waanzinnig die auto, zelfs de velgen had ik mee genomen in het ontwerp! Dus ook de auto staat netjes uitgewerkt op papier, een idee voor later!


Ow en laten we vooral niet vergeten hoe ik aan het stoeien ben met ideeën voor ons kantoor samen (wat nu nog een vreselijk uitziende bijkeuken is en waar echt alles nog aangedaan moet worden) Elke week verander ik wel van gedachten tot "ergenis" van Martijn. Hij vindt het gelukkig steeds allemaal prima wat ik verzin, maar zodra ik weer begin met..."uhmmm ik heb nog eens nagedacht he over ons kantoor", dan zie ik zijn mondhoeken omhoog gaan en hoor ik hem denken "daar gaan we weer". Ga ik voor 2 bureaus tegen elkaar of de ene grote tafel in het midden of zal ik dan toch maar een bank wegzetten met een leuk zelf gemaakt tafeltje zodat, wanneer er mensen langs willen komen om te praten over een shoot, dat het huiselijk aanvoelt en niet zo kantoor-achtig? En zal ik dan heel de wand vol hangen met mooie lijstjes met daarin foto's die zijn gemaakt door Liefde door een Lens? En laat ik het raam zo of zullen we er openslaande deuren plaatsen? Wat ik wel weet is dat er een grote kast moet komen waar al mijn stofjes, hout, knopen en andere spullen in kunnen. Maar goed, ik heb nu nog een plekje op zolder om mijn ideeën uit te werken, maar owww wat verlang ik naar een heerlijke werkplek met voldoende daglicht!


Veel liefs,

Jay


Ps: was het je trouwens al opgevallen dat de banner van dibodee met het seizoen mee verandert? Niet? Kijk dit is het verschil....Geen opmerkingen:

Een reactie posten