maandag 12 augustus 2013

Het is al weer even geleden ...

Jeetje wat gaat de tijd toch snel, we zitten gewoon alweer in augustus! In de tussentijd is er alweer veel gebeurd in Huize Van Oers. Bijvoorbeeld mijn kleine mannetje Dop, die is alweer 4 jaar geworden en mijn oudste is afgelopen 8 augustus 10 jaar geworden, het is ongelooflijk: gewoon een tiener in huis! En natuurlijk die heerlijke zomervakantie van 6 weken lang, wat was dat genieten zeg met dat heerlijke weer! En dan nog Martijn (mijn man) die heeft zo een ontzettend gave road trip gemaakt samen met een zwangere vrouw in Frankrijk voor een waanzinnige shoot, echt iets unieks! Ik zou zeggen check deze site en wie weet ben jij wel de volgende die samen met Liefde door een Lens op pad gaat: http://www.liefdedooreenlens.nl/portretfotografie/road-trip/

Vandaag zijn Sem, Pien en Dop weer voor het eerst naar school. Sem naar groep 7, Pien naar groep 5 en kleine Dop naar groep 1 en wat hadden ze er allemaal ontzettend veel zin in, gelukkig maar! Ik moet zeggen het is wel gigantisch stil nu in huis, maar met de achterdeur open naar de tuin en het gefluit van de vogels ook wel weer erg lekker.


Van boven naar beneden Sem, Pien en Dop
Het is onderhand nu ook echt wel eens tijd om mijn schouders er onder te gaan zetten en mijn collectie van dibodee er uit te stampen. Elke keer denk ik "owww eerst nog even dit en dan weer dat" en dan opeens is het zomervakantie en tsja, dan wil je gewoon lekker bij je kindjes zijn en genieten van wat je eigenlijk wel allemaal niet "bezit. Maar geloof mij, mijn hoofd maakt soms overuren met wat ik allemaal wel niet wil gaan maken. Tijd voor actie dus! Tijd om te zorgen dan mijn webwinkel vol raakt en dat ik dan eindelijk na al die tijd vol trots naar die site mag gaan kijken, en hopelijk dat andere mensen het leuk vinden!

De volgende blog komt dus dan ook met een boel veel leuke dingen te staan die ik zelf heb gemaakt!

Liefs Jay

Geen opmerkingen:

Een reactie posten